joi, 20 octombrie 2011

Invenţii bizare ale celebrităţilor

Margaret Thatcher - Inghetata la cornet 
Nu ai fi crezut, nu? Dar inainte de a intra in politica, fostul premier Margaret Thatcher si-a pus in folosinta diploma sa de chimist obtinuta de la Universitatea Oxford, pentru a face cercetari pentru producatorul J. Lyons and Co.
Cea mai mare provocare care i-a fost data doamnei Thatcher la acea vreme fusese sa descopere o modalitate prin care sa faca inghetata mai moale, iar aceasta a descoperit-o. Asa a aparut inghetata pe care ne-o toarna vanzatorii ambulanti la cornet.

Michael Jackson - pantofi anti-gravitatie

V-ati intrebat vreodata cum a reusit Michael Jackson o miscare de dans atat de extreme, ca si cea din melodia Smooth Criminal, cand cantaretul se lasa in fata la un unghi de 45 de grade?
Ei bine, pantofii folosit de cantareti erau conectati de un carlig care iesea din scena si care ii permitea lui Jackson sa efectueze toate aceste miscari dara a-si pierde echilibrul.

Francis Ford Coppola - tricoul care te scarpina

Tuturor ne-ar placea sa ajungem cu mana in orice punct al corpului care ne mananca, in special pe spate, unde nu ajungem niciodata.
Ei bine, se pare ca si regizorul Francis Ford Coppola si-a dorit acelasi lucru si a inventat un tricou care te scarpina in locurile unde nu poti ajunge.
Tricoul, numit in mod foarte evident "Back Scratcher T-shirt ", este dotat cu mai multe parti tip grilaj, care se impart in "sectiuni scarpinabile" si vine cu un manual de folosire.

sursa: www.9am.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu